Tweedehands jungheinrich

Duitse vorkheftrucks Jungheinrich zijn al meer dan 50 jaar marktleider op het gebied van magazijnapparatuur. Het Duitse concern Jungheinrich, gevestigd in Hamburg, is gespecialiseerd in de productie van handlingapparatuur en opslagapparatuur. De fabrieken van de fabrikant werken aan de nieuwste industriële technologieën, aan gemoderniseerde ultraprecieze apparatuur. Jungheinrich-vestigingen bevinden zich over de hele wereld, in de Verenigde Staten en Europa, in Azië en Afrika, in het Midden-Oosten.

Het bedrijf werd opgericht in 1953, voor zijn rekening tientallen innovatieve oplossingen, waaronder ontwikkelingen van wereldklasse:

  • De eerste lader met transportsysteem zonder chauffeur (bouwjaar - 1976);
  • De eerste vierwielaangedreven driewielige elektrische heftruck zonder steunen;
  • Eerste lader met roterende cabine (2005);
  • Hefttruck met lithium-ion accu (2010).

Jungheinrich hefttrucks in Nederland zijn de meest populaire categorie fabrikantenapparatuur, ook tegen een prijs. Het is voor deze modellen, verenigd door de afkorting DFG, moeilijk om een analoog te vinden voor hun hoge vermogen, gebruiksduur zonder tanken, bruikbaarheid onder alle omstandigheden en gemakkelijk beheer en onderhoud.

Elektrische vorkheftrucks van Jungheinrich behoren tot de klasse van zeer productieve apparatuur voor het uitvoeren van werkzaamheden binnen het magazijn en daarbuiten. Elektrische modellen worden "EFG" genoemd en zijn verkrijgbaar in vijf series.

Het assortiment van Hefttruck service de Jong omvat diesel en elektrische vorkheftrucks Jungheinrich tweedehands, vertegenwoordigd door modellen met achterwielaandrijving en voorwielaandrijving. Met onze hulp wordt het oplossen van eventuele logistieke problemen in het magazijn iets makkelijker.